Endast rykte, men det ser konstigt ut

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab

Hittade denna videon på aftonbladet. Och i den så säger kommentatorn att det är dessa bilder som fått fansen att tvivla på att Michael Jackson verkligen är död, eller om han fejkat sin dö.
Det är inte så bra kvalité på videon, men man ser iallafall vad det är som händer.

Nu ska man verkligen inte ta denna videosekvens för givet, för alla vet hur de amerikanska tidningarna kommer på saker hela tiden. Men det är iallafall värt att titta på.

Men just med tanke att MJ.s familj, eller åtminstonde hans pappa och Janet, har kommenterat hans död och så, så är ändå denna video av ganska lågt värde. Men som sagt bra att kolla på.

Årets första dopp...

...Är avklarat. Men betydligt senare iår än vad det var förra året. Då blev det nämligen ett dopp på Långholmen i början på maj, och nu, den 27 juni. Ja, man har ju vädret att skylla på för det också, hehe =)
Men det var typ 18 grader i vattnet om jag ska gissa, så det var ju inte så himla kallt heller. Men Magelungen, som jag var vid, är ju en sjö och i regel inte så kall heller.

Rest in Peace Michael :'(

En nyare bild på honom.                                                  Bild på Michael när han fortfarande är brun, innan alla operationer.                                                Bild på Michael när han var liten.

När det ofattbara har inträffad är det många som inte riktigt förstår att det är sant. Michael Jacksons död är klart en utav de offattbara händelserna som kan hända.

Michael Jackson var The King of Pop, det var han som uppfann den riktiga pop musiken när han påbörjade sin solokarriär efter att ha vart med i familjebandet Jackson 5. Han har alltid vart en riktigt artist, rent utav en världsstjärna, känd över hela världen.

Han har vart en inspirationskälla för många olika pop artister, svenska som utländska. Så hans musik har verkligen haft en stor betydelse för världen.

Han skulle ju som känt ha en comeback/avskeds turné som innefattade 50 konserter i London i sommar kallad "This is it", med start den 13 juli. Det är lite mer än 2 veckor kvar till den 13, så det gör det hela ännu mer tragiskt. För han hann ju inte ta farväl av sina fans.

Känner att detta egentligen inte går att beskrivas med ord, sorgen av att han inte lever längre är så stor.

Jacksons musik kommer leva förevigt även fast han är död. "Gone, but never forgotten"

May you rest in Peach Michael :'( <3

Så fint men ändå så sorgligt :(

Var precis vid minnesplatsen för Therese Johansson Rojo. Ja, alla har väl läst om henne i tidningarna de senaste dagarna. Men minnesplatsen var väldigt fin. Hennes kompisar har verkligen lagt ner tid och känslor på att göra den så fin som den är.
Jag blir så himla ledsen över allt som händer unge tjejer och killar nuförtiden, och det kommer allt närmre :(
Men det som är läskigt är att jag kunde känt henne, jag kunde ha gått i samma skola som henne. För när jag skulle byta skola till 6an hade jag KSAB Fruängen och Enskede som val, men jag valde Fruängen för att jag tyckte att den såg mysigare ut. Det låter ganska ironiskt nu, men det kanske var bättre att jag valde som jag gjorde.
Jag förstår verkligen inte varför detta har hänt henne, hon var ju bara 15 år :(

Asså, denna avundsjuka som finns bland ungdomarna idag, det är fan inte bra. Det är inte ofta det slutar såhär, men nu har det gjort det, och jag hoppas verkligen att det är den sista gången som en ung och fin tjej mister livet på grund utav denna avundsjuka.

Nog för att jag inte kände henne, men utav att läsa det som stod vid hennes minnesplats så vet jag att hon var en väldigt bra tjej som är väldigt saknad nu.

R.I.P Tess. Hoppas du har det bra nu däruppe :'(

E.M.D. 10/6-09 Gröna Lund kl. 20:00

Nu är det fan ta mig uppenbart. E.M.D. är Sveriges bästa killgrupp. De äger alla när de kör sin grej på scenen (även fast Erik och Danny kan komma av sig lite :P). Men om man bortser från det så var de helt freakin' underbara ikväll på Grönan. Detta var helt klart en kväll som jag verkligen inte kommer att glömma. Tog så sjukt många bilder och filmade flitigt med kameran, så det finns mycket att se utav det.
Och det bästa var ändå att alla tre körde varsin solo låt, varav Mattias och Eriks var helt nya, och kommer säkerligen på deras kommande album i höst, och de låtarna var verkligen jätte bra. Danny körde If only You, ganska uppenbart med tanke på att det är hans bästa låt (en av de iallafall). Och de spelade faktiskt i 1 timme nästan, 50 minuter åtminstone, vilket jag tyckte var väldigt bra. För då tar det ju inte slut så snabbt :)
Sen efter de hade spelat så hade de signering också (!), visste jag det skulle jag tagit med mig extra pengar. För de sålde nämligen affischer denna gång också, som var grymt snygga, och de kostade 60 kr. Visserligen hade jag nog med pengar, men då skulle jag fått så lite kvar sen (haha). Men jag ska nog få tag på en sådan, förhoppningsvis signerad på samma gång.
Asså det finns så mycket som jag kan skriva om dessa tre underbara killar, men det skulle ta tok för lång tid. Så jag skippar det för den här gången. Kommer ju mer när Nickelodeon har sitt event på Grönan den 30 augusti, för då ska E.M.D. nämligen spela några låtar <3 Kommer bli perfekt det asså.
Och en annan sak som kommer bli helt underbart är nästa vår, eller om det blir tidigare, det vet man aldrig. Men då ska de iallafall ha en aukustisk turné, och ni alla vet vad det betyder. Och då ger det ju en bättre stämmning och känsla på ett sätt. För vem älskar inte och höra på när andra spelar gitarr asså (A)
Ah men jag tror att jag avbryter här, även fast jag kan skriva i en timme till om jag så ville det. Men jag tror det märks vad killarna betyder för mig redan nu. Så det räcker nog.

Så bye bye. XoXo

Inte långt kvar...

...till EU-valet som är nu på Söndag. Så nu är det viktigare än någonsin att rösta, och framförallt bestämma sig vem det är man ska rösta på. Och enligt mig är ju Ardalan Shekarabi den enda rätta personen i detta val.
Tidningar och andra medier har i veckan skrivit mycket om två av hans punkter, SMS-lånen och diskrimineringen, vilket är väldigt bra. För då ser folket runt om i Sverige vad han vill och tänker förändra, vilket förhoppningsvis får fler att rösta på honom.

Så kom igen. Alla ni som har rösträtt, använd er röst till en positiv förändring. Och jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen. Kryssa Ardalan, nummer 8 på Socialdemokraternas valsedel, nu den 7 Juni. Detta är trots allt det viktigaste valet.

RSS 2.0