Omslags modell för Chique eller ? =)

HAHA. Äkta eller inte ? (Ironi) <------ Intressant eller inte ? HAHA.. Bara lite vardaglig ironi. Har så himla tråkigt just nu =)

Michael Jackson 4ever <3

Front - - - - - Back

Såå über fin t-shirt jag fick av mamma igår. Hade kollat på en annan dagen innan. Men hon köpte denna istället. Ännu bättre =)

Om bara alla kunde inse...

...Att det är ett brott och stjäla. Jag fattar inte vad människan som gör det tänker med asså. Har inga pengar, eh men skaffa ett jobb då och tjäna egna. Eller varför inte, vill vara som de. Ja men dåså, gå samma väg, gör samma musik, samma filmer. Same shit, det spelar ingen roll, så länge man inte förstör för andra på vägen.

Okej att inbrott händer ganska dagligen runt om i världen, men nu är det fan personligt. Man gör bara inte såhär. Vi snackar om datorer, privata bilder och musikprojekt (år av arbete som inte går att ersätta)

Läs artikeln så kommer ni förstå vad jag snackar om:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5484906.ab


Jag tänker inte bli för personlig nu, för det skulle inte bli bra. Så jag säger bara: Läs artikeln, hör av er till de som ni vet är i Båstad, och be de ta reda på saker, hjälpa till.

Och släpp logiken om ni inte gillar killarna, gör det bara för att det är så jävla viktigt rent ut sagt!!!

Artikel från Sundsvalls Tidning

Hittade en länk till en artikel från Sundsvalls Tidning på Facebook, låg på E.M.D.s fangroup där. Artikeln handlade om killarnas uppträdande på Birsta den 2 juli. Enligt kommentarerna verkade de ha fått samma negativ kritik även förra året. Så det borde ju vara något fel på journalisterna på denna tidning. Innte illa menat, men bara det att de inte verkar hålla koll på vad dagens ungdomar gillar för slags musik. Och att skriva att E.M.D. inte har nog med låtar att spela på scen, det vet jag om. För efter att ha lyssnat på deras album ca 50 gånger har jag märkt att det bara är 4 - 5 låtar som de kan spela (ni som sett de live på deras konserter vet vilka) Resten funkar inte. Sen att det blir utdraget med dessa covermedleys de har kört, det är helt fel. Men som sagt så får alla tycka vad de vill.
Men det som förvånade mig mest i efterhand var att det var en tjej som hade skrivit artikeln. Jag menar, det är ju bara killar som skriver sådär om Sveriges "killartister" om man säger så. Fast det är klart, även äldre tjejer kan ha en annorlunda syn.

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=99395711623&h=P_6Hz&u=HyyuG&ref=nf

Här är länken till sidan för er som är intresserade.

Ganska uppenbart (Och lite annat)

Var och kollade på European Urban Music Days på Kulturhuset igår med en kompis. Det var lite blandad musik, eller ah, Hip Hop och Rapp i stort sätt. Vi kollade på 4 artister, varav 1 artist föll i min smak. En artist vid namn Da Griot. Men nu ska vi inte gå in på det. För det jag märkte när jag stod där och kollade var att det är helt otroligt hur bra E.M.D. är när de uppträder. Det blir ju, som jag sagt förut, någon sorts magi när de börjar sjunga och så. Visserligen kan man inte förvänta sig den sorterns magi, eller den magi som Michael Jackson förde med sig, utav ganska okända Hip Hop artister. Men man vill ju ändå att det ska vara värt att kolla på. Och det kan jag inte precis säga att det var. Eller jo, Da Griot var ju det som sagt. Men det var ju dels för att min kompis kände honom och att hennes kille sjöng en bra låt tillsammans med honom. Men i helhet så fick jag inte någon speciell bra känsla utav det där.

Men för att gå över ytterligare till E.M.D. kan jag ju tillägga att det är den 11 de ska uppträda på Sommarkrysset, för er som är intresserade. Och sen har de ju konsert på Parken Zoo i E-tuna dagen efter kl. 4. Hur underbart är inte det. Måste bara se till att få tag på en av de där über snygga affischerna då också (hoppas (A))

Det var allt för denna gång. XoXo

RSS 2.0