En liten uppdatering...

....av den gångna dagen.

Som jag skrev tidigare skulle jag ha utvecklingssamtal. Och ja, måste säga att omdömena såg väldigt bra ut, VG i allt förutom Administration just nu (tänker inte räkna upp alla ämnen, det är för många ;)) Så man kan väl säga att det går bra i skolan nu för tiden, trots att jag är ganska skoltrött nu med tanke på att sommarlovet är så nära nu, man vill ju bara att det ska komma fort ju :)

Iallafall, efter att det var klart i skolan åkte jag och mamma in till stan, dels för att hämta upp pappa, dels för att köpa orkidéer på Hötorget. Alltid lika kul och gå förbi där (finns iallafall några som man kan prata med :P)

Ikväll blir det en liten TV kväll så att säga, Tisdagarna är alltid likadana, Navy CIS kl. 8 på 3an och Dr. House kl. 9 på 4an, två av de program som jag försöker att följa (går ganska bra också, hehe)
Och om jag inte hinner uppdatera mer idag kan jag lika lägga till att min syster kommer hem från Thailand imorgon, så det blir tidig uppgång för att hämta upp henne på Arlanda, ska åka hemifrån 6:30, tiidigt.. Men vad gör man inte för att få åka ut dit, haha :D

Nej, nu ska jag fortsätta att lyssna på RIX Topp 6 kl. 6 och hoppas på att E.M.D. kommer upp på första platsen idag =)

Pussar!

Skoolan..

Hoovdy!

Är i skolan nu, har rast i ytterligare 35 mins typ med tanke på att det inte blev någon mentorstid, så jag tänkte använda tiden till att skriva lite här.
Än sålänge har det dårakt inte hänt någonting speciellt, bara en normal tisdag med administration, matte och turism nu kl. 1. Fick däremot reda på vad jag fick på provet på administrationen, (var helt säker på att jag typ skulle få mellan 30 och 34 P), men det visade sig att jag bara fick 28,5 P (1½ P ifrån VG :O), det var inte så kul om man säger så. haha

Nu har jag fått slut på tankar, men uppdaterar nog mer ikväll när jag kommer hem =)

Kisses (K)

Hej därute

Tänkte ta mig lite tid att skaffa en blogg för att se om man har något intresse utav det. hehe
Men iallafall.. Idag har det vart en ganska händelsefattig dag om jag ska säga det själv, bara vart i skolan och sen hos tandläkarn, där jag fick laga två mindre hål :O men det är ju visserligen bra att få det gjort i tid.
Bild på killarna, lite suddig pga att min hand började skaka lite ..
Kan ta och skriva lite om helgen också, för den har vart den bästa helgen på ett bra tag. I fredags var jag nämligen på Måns Zelmerlöws signering på Åhléns City och fick hans skiva signerad =) sen i lördags var jag först på E.M.D.s signering i Sätra (andra gången jag träffa de :)) och fick deras skiva signerad ytterligare en gpng *hihi*. Sen på kvällen var jag på Earth Hour på Skansen, måste säga att det var en upplevelse utöver det vanliga man ser i konsertväg :)
En bild på Måns då, blev väldigt bra om jag får säga det själv :)
En liten påminelse till alla som gillar Måns och E.M.D., köp deras senaste album om ni inte redan gjort det, de är grymt bra nämligen :)

Nej, nu ska jag kolla på CSI.

Ha det fiint

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att skriva om de allmäna saker som händer runt mig, vissa mer intressanta än andra =)

RSS 2.0